Artikel archief

wij bakken door...

13-03-2020 06:01
lekker lokaal. Alles handgemaakt in onze ambachtelijke bakkerij in Zevenhuizen.   Daarnaast wordt ons bijzondere & unieke biologisch assortiment gemaakt van Gronings en Fries graan - gemalen op de molen in Etzinge en gebakken in onze eigen bakkerij in Peize!    

intelligente lockdown - wat betekent dat voor ons?

12-03-2020 12:55
Onze terrassen moeten voorlopig even gesloten blijven. Wij vinden dit zeker niet leuk en zullen u, onze klant, ontzettend gaan missen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM in deze, we doen dit voor uw en onze gezondheid. Wel blijven wij doorbakken om u te kunnen voorzien van dagelijks...

puur Fries Brood - boer - molenaar - bakker / Pyt - Cees - bakkerij van Esch

02-03-2020 11:26
Het is zover, naast ons regionale Puur Gronings brood, hebben we ook Puur regionaal Fries brood!   Na bakken, proeven, voelen, ruiken, recept aanpassen en weer proeven, ruiken, voelen, nogmaals recept aanpassen enzovoort, is het dan zover. Eerlijk Fries brood is 'geboren'...    Op de...

het hele alfabet

23-10-2019 21:55
Onze chocoladeletters worden één voor één met veel liefde en zorg gemaakt....... Het hele alfabet in puur, melk en witte chocolade. Formaten: schoenletters, middelgrote, grote vorm en gespoten letters.    Als de letter van uw keuze in uw eigen winkel niet op voorraad is, kan deze besteld...

Sinterklaas

01-10-2019 05:47
Mmm... de tijd van het jaar is weer aangebroken! Ons eigen Sinterklaas assortiment komt er weer aan, heerlijke speculaasjes, kruidnoten en pepernoten, roomboter amandelstaven, slagroom borstplaat, een letter van Banket (we maken het hele alfabet), chocolade letters (met een 9 voor de smaak... weet...

3x een 1ste prijs voor Speculaas!

27-09-2019 15:36
PERSBERICHT Zevenhuizen, september 2019 Ambachtelijke bakker Van Esch is voor het vijfde jaar op een rij de LEKKERSTE SPECULAAS BAKKER van de provincie Groningen   Ambachtelijke bakker Van Esch is tijdens de Beko Najaarsdagen 2019 in Nieuwegein opnieuw uitgeroepen tot de lekkerste...

2019 - we gaan verhuizen van Tolbert naar Tolbert!

26-09-2019 17:56
  Het is bijna zover… nog een paar dagen en dan gaan we verhuizen! Afgelopen weken is er hard gewerkt in de nieuwe winkel in Tolbert en het is bijna klaar. Jann Interieur, Sander en vele anderen hebben hun best gedaan om er wat moois van te maken.   Op 1 oktober starten we in de nieuwe...

Prijswinnaar is bekend!

14-09-2019 15:24
Begin van de zomer hebben we een nieuw brood geïntroduceerd onder de naam: Brood Zonder Naam.  Dit bijzondere brood kon gevoeld, geroken en geproefd worden. De klanten kregen een kaartje mee waarop men een naam in kon vullen welke volgens hen bij dit brood paste. Er zijn heel veel namen...

Bakker Bas gaat touren ... Vraagt 't aan de bakker!

22-08-2019 16:00
B-ROAD-SHOW Bakker Bas van Esch komt persoonlijk langs om al uw brandende vragen te beantwoorden. Dit gaat gebeuren in de maand september. Dus heeft u vragen met betrekking tot ingrediënten, diëten, koolhydraten, lactosevrij, glutenintolerantie, biologisch, zout, suikers, e-nummers, toevoegingen,...

Prijsvraag - nieuw brood - Brood Zonder Naam

29-06-2019 08:39
Brood Zonder Naam … ? De bakkers hebben een nieuw brood ontwikkeld, boordevol zaden, met minder zout en minder suiker. In dit brood zit onder andere het oergraan teff. Dit graan is niet door veredeld en bevat veel voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Vitamine C helpt bij de opname van de...
Onderdelen 31 - 40 van 86
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>